Szolgáltatások

Kommunikáció- és PR / Márkaépítés / Szövegírás / Piackutatás

Kommunikáció- és PR

Kreatív PR kampányok tervezése és lebonyolítása / Sajtóesemény szervezés

Van egy márkád, megnyitottad a boltot, fut a weboldalad is és várod, hogy érkezzen több vásárló, több megrendelés, de az eladások nem pörögnek úgy, ahogyan szeretnéd. Vajon ismerik a márkádat eléggé? Bíznak benne az emberek?

Én tudok segíteni abban, hogy az iparágon belül melyben dolgozol, ismert és elismert legyél. Hogy a megfelelő szakmai oldalakon jöjjön szembe a neved a potenciális vásárlókkal, hogy Téged válasszanak.

Brandépítés tanácsadás

Lendületet adok a márkádnak!

Nem jönnek az ügyfelek/vásárlók? Biztos, hogy mindent kihoztál a márkából, amit tudtál? A célközönségednek megfelelő csatornákon kommunikálsz vagy lapátolod a pénzt olyan hirdetésekbe, amik nem hatékonyak?

Online vagy személyes tanácsadással segítek, ha elakadtál a kommunikációban, nem tudod hogy hogyan lehetne még többet kihozni a márkádból, vagy teljesen a nulláról kezdenéd.

Teljeskörű márkaépítés

Brandépítés a kezdetektől

Van egy nagyon jó ötleted, de hiányzik mögüle a kreatív koncepció? Nem tudod pontosan, hogy milyen lépéseket kell megtenned először a piacra vezetéshez? Vannak elképzeléseid és szeretnél hozzájuk profi arculatot, logót, weboldalt?

Egy átfogó marketingstratégiával segítek meghatározni a célközönséged, felmérni a piacot a megfelelő kutatásmódszertannal, és a számodra legelőnyösebb eszközökkel állítok össze egy részletes akciótervet, ami a márka bevezetését, teljeskörű kommunikációját illeti. Ebbe beletartozik egy átfogó arculati terv elkészítése a logótól kezdve a weboldalon át egészen a névjegykártyákig. Segítek a brandépítésben a nulladik ponttól kezdve.

Kreatív tartalomkészítés

Szövegírás és kreatív tervezés

Content is king, mondják a szakemberek és igazuk van. Sok múlik az ütős meghívó szövegen, a kreatív portfólión, az egyszerű, tömör Facebook posztokon, a látványos Insta fotókon vagy a figyelemfelkeltő hírlevélen. A célközönséged vajon mit olvas, mi érdekli őket, mire kattint leginkább?

Írj nekem és ötleteljünk közösen arról, hogy hogyan lehetne még jobban feldobni a márkádat, még hatékonyabban elérni a célközönséged!

Piackutatás

Versenytárselemzés, médiaelemzés, kampányokhoz kapcsolódó felmérések készítése

A jó előadóművész, a sikeres vezető képes a közönség fejével gondolkodni… de honnan tudjuk, hogy mit gondol a közönségünk? Sokszor egy sikeres, átfogó PR kampány vagy a brandépítés egy alapos piackutatással kezdődik.